U afrua për ta ushqyer ariun, por u bë vet ushqimi i tij (Video, Foto)

LAJME

LAJME / LAJME 42 Views 0

Naiphum Promratee ishte me four miq të tij në një tempull në provincën Phetchabun dhe vendosi të ushqente nga afër ariun. Ai mbante një tas me oriz mbi kafshën, kur papritur kjo e fundit e goditi dhe e rrëzoi përtokë.

Ariu filloi ta kafshonte dhe e zvarriste. Miqtë e 36-vjeçarit po përpiqeshin ta largonin kafshën prej tij, duke e qëlluar me shkop dhe duke i hedhur ujë. Në këtë second, ariu e tërheq burrin brenda kafazit të vet, deri sa miqtë e tij arritën ta shpëtonin dhe e dërguan në spital.

Comments