Qeveria pranon propozimin e MASH-it për numrin e studentëve

MAQEDONIA

by Super Admin 45 Views 0

Vendimi i dedikohet universiteteve “Shën Cirili dhe Metodi” në Shkup, “Shën Klimenti i Ohrit” në manastir, “Goce Dellçev” në Shtip, “Shën Apostull Pali” në Ohër, “Nëna Terezë” në Shkup dhe Universitetit në Tetovë, për vitin akademik 2017/2018./Gazeta Categorical/

Comments