Për herë të tretë varrezat e Vragolisë i kaplon zjarri

LAJME

LAJME / LAJME 8 Views 0

Banorët thonë se kjo është e hera e tretë që po ndodh dhe asnjëherë nuk është identifikuar as personi e as arsyeja pse po digjen varrezat, raporton KTV.

Komuna nuk ka kurrfarë informacioni për këtë zjarr. E Policia e Kosovës nëpërmjet një përgjigjeje me shkrim, bën të ditur se ende nuk ka informacione konkrete rreth këtij rasti.
Ndërkohë shumë afër varrezave gjenden shtëpi, por edhe xhamia e fshatit, dhe sipas banorëve, nga papërgjegjësia e dikujt kanë qenë të rrezikuar banorët e 300 shtëpive të fshatit Vragoli.

Comments