Kolona të gjata në Merdare, deri në katër orë pritje (Foto)

LAJME

LAJME / LAJME 30 Views 0

Kolonë e gjatë deri në një kilometër, gjatë ditës së sotme ka qenë në Merdare, në të cilën qytetarët kanë pritur deri në four orë.

Sipas lexuesve të Sovrani.information, kjo pikë kufitare sot është shumë e ngarkuar dhe pritjet prej disa orësh kanë vazhduar gjithë ditën.

Comments