Kjo është statuja “madhështore” e Ismet Jasharit

LAJME

LAJME / LAJME 57 Views 0

Një shtatore e ngritur në vendlindjen e Ismet Jasharit në Kumanovë, ka ngjallur reagime të shumta në rrjetet sociale.

Me pamjen që ka “Kumanova” në këtë shtatore s’po pajtohet askush. Ismet Jashari në këtë shtatore nuk duket aspak ai që ishte në realitet.

Ismet Jashari ishte njëri ndër luftëtarët dhe komandantët më emblematikë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Ai lindi në fshatin Orizare të Kumanovës më 16 prill të vitit 1967. Ishte i biri i Jashar Jasharit. 

Comments