Haradinaj: S’duhet të kuptohet si gabim vota e Teutës, prita që Labi do të shkonte një hap më tutje

LAJME

LAJME / LAJME 6 Views 0

Ai ka thënë se ka marrëdhënie shumë të ngushtë me familjen Rugova. 

Haradinaj ka thënë se nga deputeti i AKR-së, Labinot Tahiri, që të shkoi edhe një hap më tutje.

“Kam ruajtur një respekt për presidentin Rugova, kemi një marrëdhënie që dallon. Kjo është e vërtet. Është më se normale të votohet Haradinaj nga Teuta Rugova. Për LDK është një situatë pak e çuditshme, ajo vërtet është deputete e LDK-së, por e gëzon të drejtën dhe duhet të respektohet, dhe nuk duhet të kuptohet si gabim. Unë e njoh Labin, qe një kohë, si djalë të ri e çmoj, për një dashuri ndaj njerëzve. Kam prit që dje do të shkonte dhe një hap më tutje, unë jam habitur, mirëpo është vendim i tij”, ka thënë Haradinaj. 

Comments