Evakuohet qendra tregtare në Londër

LAJME

LAJME / LAJME 16 Views 0

Pas marrjes së informacionit për kërcenim të mundshëm me bombë, qindra njerëz që ndodheshin në qendrën tregtare janë evakuuar.

Britania ka qenë disa herë cak i sulmeve terroriste dhe se masat kundër sulmeve të mundshme janë rritur në gjithë vendin.

Comments