Category : LAJME

LAJME / LAJME - 2 weeks ago

Mbyllet tregu i bagëtive në Prizren (Video)

Ky web site kontrollohet dhe menaxhohet nga Media Works. Të gjitha materialet , përfshirë fotografitë, janë të mbrojtura me të drejta autoriale të Media Works. Materialet janë për shfrytëzimin private tu...

LAJME / LAJME - 2 weeks ago

PDK e sigurt: Veseli do të jetë kryetar i Kuvendit

Rrugëtimi katërvjeçar i Kadri Veselit si kryetar i Kuvendit të Kosovës do të mund të vendoset nesër. Ai në seancën e parë të sesionit të ri të Kuvendit do t’i presë votat e deputetëve që ta ulin përsëri në krye të legjislativit. Por, tan...

LAJME / LAJME - 2 weeks ago

Thaçi, mesazh deputetëve nga Podgorica (Video)

Nga Podgorica, ai ka kërkuar që të mos humbet më kohë, pasi shtetin e presin sfida të mëdha në të ardhmen e afërt. “Mesazhi im për të gjithë deputetët është që të marrin pjesë në seancë dhe të ndërtohen institucionet e vendit sa më shpejtë që të jet...

LAJME / LAJME - 2 weeks ago

Edhe reja e dytë e Isa Mustafës punësohet në Qeveri

Njomza Mustafa është punësuar si zyrtare e personelit në Fondin e Sigurimeve Shëndetësore në Ministrinë e Shëndetësisë, raporton “Gazeta Jeta në Kosovë”. Njomza Mustafa është gruaja e Arbenit, djalit të i dytë të kryeministrit Mustafa. Ministër në M...