Category : FITNES ME FATONIN

by Super Admin - 4 months ago

Kështu mund të kurseni kohën në palestër

Mos lejoni që nëse keni pak kohë në dispozicionin tuaj t’ju largojë nga ushtrimi - veçanërisht kur të kuptoni se me një stërvitje të shkurtë mund të arrini rezultate të njëjta, nëse jo më të mira Forconi intervalet - Nëse bëni nxemjen me ritëm të le...

by Super Admin - 5 months ago

Si të kurseni kohën në palestër

Mos lejoni që nëse keni pak kohë në dispozicionin tuaj t’ju largojë nga ushtrimi - veçanërisht kur të kuptoni se me një stërvitje të shkurtë mund të arrini rezultate të njëjta, nëse jo më të mira Forconi intervalet - Nëse bëni nxemjen me ritëm të le...

by Super Admin - 7 months ago

E mahnitshme: Ja si i humbi ky djalë 90 kilogramë (Foto)

Pse vendosi të humbë peshë ? Richard e kishte babain e sëmurë nga diabeti, kështu ai filloi të merrej me sport dhe të lexonte. Pas një kohe ai u sëmur edhe nga pneumonia e më pas vdiq nga një sulm në zemër. Pas një muaji, edhe nëna e tij u shtr...

by Super Admin - 8 months ago

Vithe superseksi për vetëm 15 minuta (Video)

Ne po ju ofrojmë ushtrimet të cilat mund t’i bëni në shtëpi, pa kurrfarë pajisjeje, sepse ndonjëherë të pasmet zhgënjejnë. Mjafton vullneti juaj dhe shumë pak minuta, për t’i bërë ato. Përpos që kanë rëndësi funksionale, muskujt e...

by Super Admin - 8 months ago

Tri këshilla të arta që ju kursejnë kohë në palestër

Kur ju jeni në garë me kohën (po vijnë festat), është e rëndësishme që të shfrytëzoni kohën tuaj në palestër. Forconi intervalet - Nëse bëni nxemjen me ritëm të lehtë dhe ushtroni me shpejtësi optimale – atëherë rriteni pak shpejtësinë...

by Super Admin - 8 months ago

Vithe braziliane për vetëm 6 minuta (Video)

Për këtë ju sjellim disa ushtrime të lehta e të thjeshta që mund t’i bëni në shtëpi, të cilat i forcojnë muskujt tuaj. Ushtrimi 1 : Shtrijuni në shpinë, zgjatini duart barazi me trupin, ndërsa këmbët thyejini në gjunjë dhe hapini...

by Super Admin - 9 months ago

Kjo bukuroshe ju fton të bëni joga (Video)

Pos për karrierën e vet të suksesshme, Miranda është e njohur edhe për mënyrën e shëndetshme të jetesës. Çdo second të lirë e kalon duke ushtruar jogë. Joga e bën të qëndrueshme dhe me plot energji, transmeton Telegrafi. ...

by Super Admin - 11 months ago

Këmbë të holla për vetëm dhjetë minuta (Udhëzimet)

Në të vërtetë, nevojiten vetëm dhjetë minuta tri herë në javë të bëni ushtrime të duhura. Pra, ditët e ngrohta po afrohen dhe prandaj ju këshillojmë që këtë herë t’ia filloni me kohë. Vishni tutat tuaja të preferuara dhe klikoni “play”, sepse kjo...