Category : AUTOTECH

by Super Admin - 2 weeks ago

Ja si të largoni varësinë nga Facebook

Dhe kjo ndodh, pavarësisht se si ndihesh, të bën mirë të shkosh aty, thotë studimi i ri. Madje ndonjëherë, sikur vetëm një shikim i shpejtë në Fb, logoja e tij apo Kryefaqja, janë mjaftueshëm për tu dhënë njerëzve një kënaqësi të madhe. Dëshira p...

by Super Admin - 2 weeks ago

Facebook të tërheq në “ciklin e dështimit”

Madje ndonjëherë, sikur vetëm një shikim i shpejtë në Fb, logoja e tij apo Kryefaqja, janë mjaftueshëm për tu dhënë njerëzve një kënaqësi të madhe. Dëshira për të përsëritur këtë kënaqësi i mban njerëzit tek gjetjet e tyre, dhe u shtohet dëshira kur...

by Super Admin - 2 weeks ago

Skype nuk punon

Nuk dihet ende se sa zona ka prekur por qindra vetë kanë raportuar për probleme në lidhje me shërbimin që prej orës 08.00 të mëngjesit. Faqja e pavarur e internetit DownDetector thotë se për këtë çështje është folur në disa rrjete sociale. Dhjetëra...

by Super Admin - 2 weeks ago

BMW ka gati ‘bishën e re’ (Foto)

Kruger nuk dha më shumë detaje, por la të kuptohet se bëhet fjalë për një veturë të re elektrike – por asgjë nuk është ende zyrtare. Nëse befasia është një automjet ekologjik, atëherë vetura mund të jetë përgjigja e kompanisë ndaj modelit three të...

by Super Admin - 2 weeks ago

E thotë shkenca, ja pse rrini shumë në Facebook

Madje ndonjëherë, sikur vetëm një shikim i shpejtë në Fb, logoja e tij apo Kryefaqja, janë mjaftueshëm për tu dhënë njerëzve një kënaqësi të madhe. Dëshira për të përsëritur këtë kënaqësi i mban njerëzit tek gjetjet e tyre, dhe u shtohet dëshira kur...

by Super Admin - 2 weeks ago

Kështu do të duket iOS 11 në iPhone 8 (Foto)

Kështu që, tashmë jemi pothuajse të sigurt se si do të duket celulari i ri, por si do të duket iOS 11 në një celular si iPhone eight? Dizajneri vizual Max Rudberg vendosi që t’i përdorë aftësitë e tij për të imagjinuar se si do të mund të duket ai...