Ahmeti paralajmëron marrëveshje edhe me Greqinë

MAQEDONIA

by Super Admin 48 Views 0

Kryetari Ali Ahmeti dhe Ambasadori Petkov diskutuan për marrëveshjen midis Shkupit dhe Sofjes, situatën politike në vend, reformat, barazinë gjuhësore dhe integrimin e vendit në NATO dhe BE.

Në takim është diskutuar për marrëveshjen e sapo firmosur mes Shkupit dhe Sofjes si dhe për situatën politike në vend, reformat, ligjin e gjuhës dhe integrimin e vendit në NATO.

Ahmeti u shpreh se Marrëveshja me Bullgarinë është një arritje e madhe në rrugën drejt NATO-s dhe BE-së./Gazeta Categorical/

Comments